APM: Akční komplet KS Tools za skvělou cenu

Pozor!

Akce skončila.

Lehký, ale výkonný pneumatický utahovák ½“ se špičkovým momentovým klíčem ERGOTORQUE®precision a sadou speciálních nástavců na kola v jednom kompletu za neobyčejně výhodnou cenu – to je akční KS Tools říjnová nabídka u APM Automotive.

Do širokého sortimentu autodílů a příslušenství od APM Automotive patří i nejrůznější nářadí a dílenské vybavení se značkou KS Tools. Ve spolupráci s výrobcem nyní Váš dodavatel autodílů připravil akční komplet nabízející tři oblíbené produkty pohromadě se slevou 46%.

Základ tvoří výkonný pneumatický utahovák (677 Nm) s lehkým hliníkovým pouzdrem, sníženou úrovní vibrací a měkkou ergonomickou rukojetí. Další položkou z kompletu je momentový klíč s nástrčnou ráčnovou hlavicí, robustním ráčnovým mechanismem a s rozsahem 20-200 Nm. Součástí kompletu je i sada prodloužených šestihranných nástavců s plastovým potahem umožňujícím bezpečnou práci i s koly z lehkých slitin.

I když celková běžná hodnota všech tří položek přesahuje osm a půl tisíce korun, až do konce listopadu APM Automotive celý komplet s obj. číslem KST5151290A1 nabízí pouze za 4.590,- Kč bez DPH.