APM: Zvýhodněná nabídka přípravků pro podvozky

Pozor!

Akce skončila.

Pro členy svého servisního konceptu Podvozkové centrum APM Bilstein připravila společnosti APM Automotive další atraktivní výhodu. Tou je speciální zvýhodněná nabídka vybraných přípravků značky KLANN vhodných právě pro nejrůznější opravy podvozkové soustavy.

„Chceme našim partnerům pomoci zvýšit kvalitu oprav a zároveň usnadnit práci,“ říká manažer Podvozkových center Valeri Conev. „Proto členům konceptu nyní nabízíme tyto přípravky i s potřebnými montážními návody levněji. Navíc jim prostřednictvím webového katalogu APMCat dáme k dispozici také praktická instruktážní videa, na kterých je dobře vidět, jak s přípravky správně a tedy efektivně pracovat.“

Speciální ´podvozková´ nabídka obsahuje bezmála tři desítky v praxi osvědčených přípravků německého výrobce Klann. Zájemci o další přípravky ze sortimentu APM Automotive se mohou o případných speciálních zvýhodněných cenách pro členy konceptu informovat individuálně.

Servisní koncept Podvozkové centrum APM Bilstein, při jehož tvorbě společnost APM Automotive spolupracovala s dvojicí uznávaných světových výrobců tlumičů Bilstein a podvozkových dílů FeBi Bilstein, funguje už od léta 2008 a v současnosti toto prestižní označení nese už více než pět desítek servisů po celé ČR speciálně vybavených i vyškolených pro veškeré opravy podvozků automobilů.

Nabídka v přiloženém letáku.