Začíná jarní bonusová hra APM: STOUPEJ A BER 2010

Pozor!

Akce skončila.

Také na letošní rok připravila společnost APM Automotive s.r.o. pro své registrované zákazníky rozsáhlou bonusovou soutěž. Nazvaná byla STOUPEJ A BER 2010 a její první, jarní část startuje v pondělí 1. března.

Základem jsou samozřejmě opět nákupy náhradních dílů, provozních kapalin či příslušenství pro osobní a užitkové automobily u APM Automotive. Čím větší obrat zákazník v každém ze tří měsíců trvání jarní hry udělá, tím více získá bodů, které pak může vyměnit za zajímavé bonusové poukázky. A za ty pak může získat buď díly z bohatého sortimentu APM Automotive (baterie, brzdové díly, filtry, díly řízení, ložiska, klouby, poloosy, pružiny, řemeny, spojky, tažná zařízení, stěrače, tlumiče, čerpadla, výfuky, oleje, maziva, provozní kapaliny, autokosmetiku, pneumatiky) nebo garážovou techniku z nabídky servisního konceptu AutoPROFITEAM nebo zboží či služby z nabídky řady externích dodavatelů (elektroniku, motocykly, zájezdy, atd…).

Do hry budou registrovaní zákazníci APM Automotive zařazeni automaticky uskutečněním odběru zboží ze sortimentu APM Automotive v období trvání hry. Pro její účely jsou zákazníci podle charakteru svého podnikání rozděleni do dvou kategorií OBCHODNÍK nebo SERVIS a podle jejich zařazení se jim bude obrat převádět na body.

Informační brožura STOUPEJ A BER 2010 ke stažení.