Roadshow Elit – podzim 2018

17. září 2018, 17:26

Společnost ELIT opět vyráží na podzimní roadshow po celé České republice. Oproti jarní roadshow změnily prezentované produkty.

Roadshow ELIT podzim 2018

První novinkou je nový sortiment v nabídce ELIT. Na každé zastávce budete mít k dispozici specialisty v oboru, kteří vám představí kompletní nabídku společnosti, vše ukáží a případně s vámi vše vyzkouší. Na místě si můžete sortiment objednat, navíc za výhodné roadshow ceny.

Jako druhá novinka je systém ADAS, který je nutný ke kalibraci asistenčních systémů veškerých nových vozidel. Pokaždé, když budete vyměňovat díly vozidla, např. po havárii bude nutné pomocí tohoto systému provést kalibraci asistenčních senzorů. Bez této kalibrace v budoucnu již nebudou pojišťovny proplácet opravu. Kdybyste senzory takto nezkalibrovali, tak je pravděpodobné, že bude určitá výchylka u senzorů, což následně může způsobit špatné fungování pokročilých funkcí vozidla. Ovlivněné funkce by pak byly například automatické parkování, systém jízdy v pruzích nebo automatické zastavení v případě náhlého vstupu chodce do silnice.

Kromě těchto dvou zásadních novinek, které na vás čekají na podzimní části letošní roadshow se můžete dále těšit i na celou řadu menších ručního nářadí a například i stroje pro pneuservis.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!