APM: Kompresory se sušičem za akční ceny

Pozor!

Akce skončila.

Osvědčené šroubové kompresory ATMOS Albert se špičkovým sušičem PARKER-HIROSS Starlette mohou až do konce července zákazníci APM Automotive nakupovat s výraznou slevou. To je výsledek spolupráce servisního konceptu AutoPROFITEAM s tradičním českým výrobcem kompresorů… Do aktuální letní akční nabídky byl zařazen omezený počet sestav, jejichž slevy se pohybují v rozmezí od 4.600,- Kč až do více než 20 tisíc korun.

ATMOS Albert jsou jednoduché a především spolehlivé šroubové kompresory české výroby, které vynikají velkou odolností, jednoduchou obsluhou a neutuchající oblibou (na trhu jsou již od roku 2000). Jejich tradiční výrobce z Chrástu u Plzně je přitom koncipoval speciálně pro práci za nízké hlučnosti i bez protihlukového krytu. Navíc jsou vybaveny unikátní elektronickou jednotkou ATMOSCare, která nejen indikuje nutnost výměny filtračních jednotek, ale zároveň v případě potřeby také modifikuje výkon stroje tak, aby mohl bezpečně pracovat i se znečištěným filtrem. Právě tím se stroje ATMOS liší od ostatních konkurenčních zařízení.

Ve snaze předejít problémům s vysokým obsahem vody v rozvodech stlačeného vzduchu jsou navíc kompresory dodávány v sadách s výkonnými kondenzačními sušiči HIROSS Starlette. Ty jsou dlouhodobě považovány za jedny z nejlepších na trhu, když jejich ´slabým místem´ bývá snad jen vyšší pořizovací cena. To ale nyní po přechodnou dobu neplatí… Nabízené sušiče jsou přitom shodné konstrukce, jako dříve. Jedinou změnou je, že nejsou integrovány přímo na stroj a jsou k němu ´jen´ volně přiloženy!

Leták ATMOS ke stažení ZDE