APM: Montérky za motorové oleje DIVINOL

Pozor!

Akce skončila.

Unikátní pracovní kombinézu nebo montérkové ´kalhoty s laclem´ z limitované edice APM/Divinol bude po celý červenec k olejům DIVINOL zdarma přidávat kdyňský dodavatel autodílů a příslušenství APM Automotive s.r.o.

Začala totiž LETNÍ OLEJOMÁNIE DIVINOL, bonusová akce, při níž zákazníkům stačí nakoupit alespoň 60 litrů motorového oleje této uznávané značky tradičního německého koncernu Zeller & Gmelin.

Jeho výrobky, mezi které kromě motorových patří také převodové a další speciální oleje a maziva a také řada čistících či separačních přípravků, na český trh exkluzivně přináší právě společnost APM Automotive s bohatým sortimentem náhradních dílů, provozních kapalin a autopříslušenství.

Pravidla akce Letní olejománie DIVINOL jsou jednoduchá. Bonus zdarma (za 1,- Kč bez DPH) v podobě pracovní kombinézy či montérkových kalhot s laclem zákazník získá při jednorázovém nákupu nejméně tří dvacetilitrových barelů motorového oleje, případně při nákupu sudu (55 l) společně se třemi pětilitrovými kanystry. Požadované množství je přitom možné sestavit z libovolných druhů motorových olejů DIVINOL s výjimkou minerálního oleje 15W40. Akce platí od čtvrtka 1. července do soboty 31. července 2010.

Motorové oleje DIVINOL i další provozní kapaliny nebo náhradní díly na všechny osobní a užitkové vozy najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz