APM: Letní novinka BOSAL – Nosiče kol na tažný čep

Pozor!

Akce skončila.

O dva praktické nosiče kol rozšířila firma BOSAL na začátku hlavní letní sezony svoji nabídku příslušenství k tažným zařízením. Nové nosiče kol na tažný čep, které umožňují bezpečnou přepravu dvou jízdních kol na zadní části vozu, samozřejmě rozšířily také sortiment autodílů a příslušenství APM Automotive, ve kterém značku Bosal zastupují i samotná tažná zařízení a moderní výfukové systémy na všechny osobní a užitkové automobily.


 

Bosal Bike Carrier Original (obj. č. BO070233) je uživatelsky příjemný nosič až dvou jízdních kol. Tento cenově dostupný nosič je vhodný pro všechny typy tažných zařízení, disponuje 7/13 pólovým konektorem a maximální nosností 60 kg. Díky možnosti sklopení umožňuje přístup do zavazadlového prostoru auta, lehká a přesto velmi robustní konstrukce se zabezpečením proti krádeži zajišťuje snadnou instalaci na vůz i jednoduché připevnění kol do uzamykatelných držáků.

Stejné praktické vlastnosti má také nosič Bosal Bike Carrier Compact (obj. č. BO070234), který je navíc skládací. V případě potřeby je tedy možné jej snadno a rychle demontovat, složit do praktického skladovacího vaku a díky konečným rozměrům pouhých 50 x 70 x 22 cm i bez problémů uložit do kufru auta. Tento nosič je navíc vhodný také pro přepravu elektrických kol.

Montáž obou nosičů na vůz je velmi jednoduchá a zabere jen pár minut stejně jako instalace jizdních kol na nosič. Tu navíc může usnadnit i nájezdová rampa pro nosič kol (obj. č. BO070213).