APM: Vozík Hazet s nářadím za polovinu ceny

Pozor!

Akce skončila.

Líbilo by se Vám získat praktický dílenský vozík plný vysoce kvalitního ručního nářadí HAZET za bezmála poloviční cenu? APM Automotive jako tradiční dodavatel autodílů a příslušenství Vám nyní právě takovou možnost nabízí.

Ve spolupráci s firmou HAZET totiž přináší další z řady akčních nabídek – tentokrát na osvědčený dílenský vozík Assistent 177 s nářadím, který je v souvislosti s blížícím se začátkem nového školního roku nabízen nejen učňům za mimořádně zvýhodněnou cenu…

Akční nabídka nazvaná Zvláštní akce pro učně je určená pro všechny zákazníky APM Automotive a platí až do konce letošního roku. V rámci speciální akční nabídky je osvědčený dílenský vozík HAZET ASSISTENT 177 spolu se 130-dílnou sadou kvalitního dílenského nářadí nabízen za mimořádnou akční netto cenu 15.990,- Kč (bez DPH), což je bezmála o polovinu levněji než obvykle.

APM Automotive má ale k dispozici kompletní sortiment špičkového dílenského nářadí značky HAZET, jehož výběr nyní usnadní také česká verze letošního akčního katalogu Special Worldwide zaměřeného především na automobilový průmysl (obj.č.6649302).