APM: Nemrzka k autobateriím, aneb Připravte se na zimu

Pozor!

Akce skončila.

Chcete získat kvalitní startovací baterii a navíc i osvědčenou nemrznoucí kapalinu za skvělou cenu? Tak neváhejte a využijte další z řady měsíčních bonusových akcí společnosti APM Automotive, tentokrát nazvanou PŘIPRAVTE SE NA ZIMU!

Po celé září totiž Váš dodavatel autodílů a příslušenství ke každé prodané autobaterii značek CARFIT a MOLL přidá i pětilitrový kanystr modrozelené nemrznoucí chladící kapaliny VIP ANTIFREEZE C za speciální zvýhodněnou cenu 100,- Kč (bez DPH). To představuje slevu o úžasných 72%, neboť standardně je tento kanystr ´céčkové nemrzky´ prodáván za 350,- Kč (bez DPH).

APM Automotive má jako tradiční dodavatel široké škály náhradních dílů na osobní a užitkové vozy s prodejem startovacího autobaterií dlouholeté zkušenosti a může proto garantovat vysokou kvalitu těchto produktů. Ať už se jedná o baterie vlastní obchodní značky CARFIT, které se vyznačují skvělým poměrem výkonu a ceny, či o výrobky prémiové německé značky MOLL, která dodává baterie do prvovýroby takových značek jako je Porsche, Mercedes Benz či Lamborghini. S prodejem autobaterií přitom souvisí také řada doporučení a rad pro jejich správné používání i údržbu, které najdete na jiném místě webových stránek. APM Automotive samozřejmě rovněž zajišťuje i zpětný odběr použitých (vyřazených) baterií.

Bonusem pro zářijovou akci je VIP ANTIFREEZE C (obj. č. VIPANTIC/ balení), tedy modrozelená nemrznoucí chladící kapalina na bázi etylenglykolu s aditivy zajišťujícími ochranu proti korozi, která je vzhledem ke své vysoké alkalické rezervě vhodná pro použití i v motorech z lehkých slitin. Koncentrát neobsahuje aminy, nitráty ani fosfáty a odpovídá technickým specifikacím VW, BMW, Fiat, Ford, General Motors, Mercedes-Benz a Peugeot (specifikace: VW TL 774/C).