Brzdi a nepískej – Akce APM se značkou ATE

Pozor!

Akce skončila.

Nakupovat brzdové destičky u APM Automotive se nyní vyplatí ještě více. Kromě originální kvality za přijatelné ceny totiž zákazníci tradičního kdyňského dodavatele autodílů od 6. do 18. září získají i praktický bonus – vysokozátěžovou pastu ATE plastilube® (75 ml) zdarma.

V nabídce APM Automotive přitom nechybí ani další brzdové díly tradiční německé značky ATE dodávající i do prvovýroby řady renomovaných automobilek – brzdové kotouče, brzdové pakny, obložení, bubny, brzdová lanka, brzdové kapaliny, hydraulika, snímače otáček, brzdové příslušenství…

Bonusovou akce Brzdi a nepískej pořádá společnost APM Automotive už podruhé. Tubu mazací pasty proti pískání kotoučových a bubnových brzd přidávala ke každé sadě brzdových destiček značky ATE už v loňském roce a akce měla řadu příznivých ohlasů. Vždyť bonusem je opravdu kvalitní a praktický produkt, který je účinná nejen v oblasti brzd, ale je vhodný také pro mazání ložisek, ozubených kol, řetězů, vedení posuvných střech a pólů baterií.

Pastu ATE plastilube® lze objednávat také samostatně za MOC 151,- Kč vč. DPH (75 ml – obj. č. AT700015), k dispozici je i menší balení za 113,- Kč vč. DPH (35 ml – obj. č. AT700014). Vyhledání správných brzdových destiček – i dalších autodílů – pro konkrétní vůz usnadní webový vyhledávací katalog APMCat, kde je zahrnut veškerý sortiment náhradních dílů a příslušenství z nabídky APM Automotive.