Velká podzimní akce

Pozor!

Akce skončila.

Také pro letošní podzim vyústila úzké spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM Automotive a Stahlgruber CZ, ve společnou prodejní akci pro zákazníky obou firem. Dostala jméno VELKÁ PODZIMNÍ a přináší celou řadu skvělých odměn.

Znovu jsme vyšli z již tradičního, osvědčeného a hlavně oblíbeného principu individuálně připravených odměn, ´ušitých´ přesně na míru každého zákazníka. Společná příprava akce vycházela ze zkušeností z minulých let a výběr nových odměn bral v potaz i přání a potřeby obou zákaznických skupin. Výsledkem je akce nabízející celkem 22 různých atraktivních odměn v pěti hodnotových úrovních,“ uvádí k akci manažer marketingu APM Automotive Robert Babor s tím, že VELKÁ PODZIMNÍ odstartovala ve čtvrtek 1. září a potrvá do konce listopadu.

Samozřejmě se mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nekupovali. Přihlášení do akce je jednoduché a vedle webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) k němu lze využít opět i speciální web – ZDE, kde se zájemci dozví i všechny ostatní podrobnosti včetně pravidel, přehledu odměn či odpovědí na často kladené otázky…