Německé pružiny za půlku

Pozor!

Akce skončila.

Vysoce kvalitní vinuté i listové pružiny sesterských značek CS Germany a LS Germany jsou tento týden u APM Automotive výrazně levnější – až do neděle 18. 9. 2016 jsou totiž nabízeny za polovinu běžné maloobchodní ceny.

CS Germany je tradiční německá firma zaměřená na vývoj a výrobu vinutých pružin, kterou – stejně jako sesterskou značku LS Germany zaměřenou na listové pružiny – založila skupina odborníků po svém odchodu od uznávané firmy K+F. V nabídce značky CS Germany je cca. 1.500 položek vinutých pružin především pro užitková a nákladní vozidla. Vysokou kvalitu svým pružin přitom výrobce prezentuje i prodlouženou zárukou 10 let, když případné náhrady se řeší zasláním nových kusů. CS Germany je tak jediným dodavatelem, který takhle nadstandardní a ojedinělou záruku na své pružiny poskytuje. Jeho pružiny přitom splňují všechny TÜV certifikáty a navíc disponují největší šíři sortimentu na trhu a výhodnými cenami. I díky tomu se firma za pouhých 10 let své existence dostala mezi evropskou špičku v tomto sortimentu.

APM Automotive nabízí kompletní sortiment CS Germany / LS Germany, tedy cca 2.800 položek pružin s aplikacemi na většinu osobních aut nejen evropských, ale i japonských a korejských značek, které jsou k dohledání ve webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/).