Svíčky BRISK za půlku

Pozor!

Akce skončila.

Oblíbené svíčky BRISK za polovinu běžné ceny nabízí až do konce týdne svým registrovaným zákazníkům společnost APM Automotive. Sleva platí na celý sortiment tradiční české značky v nabídce kdyňského dodavatele autodílů – tedy cca 500 různých položek zapalovacích i žhavicích svíček vysoké kvality.

BRISK Tábor je tradiční český výrobce zapalovacích a žhavicích svíček pro automobilové motory. Pro automobilový průmysl vyrábí také různé snímače a spínače nebo diagnostiku PALTEST. Ve výrobním programu má ale i zapalovací elektrody a ionizační sondy pro plynové spotřebiče a nejrůznější technickou keramiku.

Zapalovací svíčky BRISK pokrývají 85% vozového parku, přičemž některé směřují i do prvovýroby (např. značka Škoda či koncern Renault/Nissan). V roce 2010 firmy vyvinula novou řadu zapalovacích svíček BRISK Premium+ pro moderní motory. Letošní novinkou značky je unikátní řada zapalovacích svíček BRISK Premium EVO s patentovanou laserovou technologií výroby a kruhovou elektrodou pro efektivnější zapálení palivové směsi. Nová řada zatím zahrnuje 9 typů, výrobce ale nadále pracuje na jejím rozšíření, aby pokryla co nejširší vozový park.

Veškeré svíčky BRISK jsou dohledatelné ve webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/).