J+M autodíly: PLUSOVKY na měsíc červen

Po květnovém dvacetistránkovém vydání PLUSOVEK firmy J+M autodíly přichází další nabídka. Červen přináší 24 stran, po okraj naplněných  produkty za ještě akční ceny a nově například přehled akcí, které jsme ve spolupráci s dodavateli připravili.

Plusovky od J+M autodíly

Stručný přehled začíná titulní stranou s novými typy olejů z nabídky SCHÄFFER, na straně druhé pak další oleje, především pro zahradní techniku a také univerzální manžety a vše pro jejich správnou montáž. Třetí strana patří dodavateli VALEO a jeho široké nabídce stěračů FIRST, parkovacím asistentům a dílům pro brzdový systém.

Další dvojstrany patří tradičně výrobcům nářadí BRILLIANT TOOLS, KS TOOLS, ENERGY, HAZET a stejně jako v květnu výrobci VIGOR. Následující dvojstrana nabízí spoustu prostředků pro správnou péči o naše plechové miláčky od výrobce SHERON a německého SONAX. Pozor, pokud máte rádi stylové retro plechové cedule, stačí nakoupit výrobky SONAX v minimální výši 1.000 Kč bez DPH a cedulku dostanete jako dárek!

Dvanáctá strana je plná plničů, tmelů, laků a především barev, těch od MOTIPu. ATE na straně 13 nabízí přístroje pro servis brzdového systému a k tomu brzdové kapaliny. Nové příchytky od FA1 a spoustu drobných věciček naleznete na straně 14. Jedeme dál, s aditivy od BOSALU. AMIO má ve své nabídce nepřeberné množství autopříslušenství, v J+M autodíly jen zlomek z něho vybrali pro následující dvojstranu. Strana 18. je lepivá, alespoň podle obsahu, protože je na ní DEN BRAVEN a jeho lepidla, tavné pistole nebo například pásky. Strana 19. pak voní olejem, spoustou oleje TOTAL, od litrových lahví až po šedesátilitrové sudy za výhodné ceny. Nový bytelný a spolehlivý kompresor do vaší dílny si můžete vybrat z nabídky firmy ATMOS na další straně. Vše kolem brzd od tradičního dodavatele ABS naleznete na straně 21. Červnové PLUSOVKY pak uzavírá již tradiční výprodej na poslední dvojstraně a jak již bylo řečeno na začátku – přehled akcí, které pofrčí v červnu na e-shopu.

PLUSOVKY pro měsíc červen budou tradičně k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Více na stránkách jmautodily.cz.