SAG Hity na červen

Také v červnu nabízí společnost SAG vybrané položky ze svého sortimentu za zvýhodněné akční ceny. Aktuální vydání katalogu SAG HITY má na titulní straně dvousloupový zvedák NUSSBAUM SMART LIFT ve dvou variantách. Akční nabídku doplňují také dílenské vozíky, pneumatické utahováky a další ruční i elektrické nářadí, technické kapaliny a maziva nebo autokosmetika.

SAG hity červen

Výběr zvýhodněných položek zahajují nové osvěžovače vzduchu a také autokosmetika privátní značky CARFIT a naopak uzavírají náhradní díly druhé exkluzivní značky QWP včetně alternátoru pro oblíbenou dodávku Citroën Jumper. Uvnitř katalogu mohou mimo jiné zaujmout třeba vybrané oleje CASTROL nebo produkty značky LIQUI MOLY, jejichž nabídku doplňují i dvě bonusové akce. Vše doplňují některé ´letní´ autodoplňky jako jsou nosiče kol na tažné zařízení nebo ochranné interiérové deky pod psy a samozřejmě nechybí ani výběr z nabídky motodílů i s plošnými slevami na motobaterie AXCELL nebo páčky V-PARTS.

SAG HITY jsou určeny pro registrované zákazníky společnosti Swiss Automotiove Group CZ s.r.o. a uvedené nabídky jsou platné do 30. června 2024 (případně do vyprodání zásob dané položky). Katalog je možné najít také v e-shopu Connect v sekci SAG Info.