Známý dodavatel dílů dokončuje akvizici. Objevuje se nové jméno na trhu

1. července 2024, 15:48

Společnost SBS Automotive bude působit pod novým názvem. To souvisí s nedávnou akvizicí společnosti jiným dodavatelem dílů, a to firmou BORG Automotive Group. Nový název SBS zní BORG Automotive Newman.

BORG

Po změně názvu bude nyní společnost SBS Automotive lépe rozpoznatelná jako dceřiná společnost skupiny. Kromě toho budou mít nyní obě společnosti, které jsou strategickými pilíři podnikání společnosti BORG Automotive a vzájemně se doplňují, jednotný název.

BORG Automotive Reman, největší nezávislý výrobce náhradních dílů pro automobily v Evropě, představuje tradiční hlavní činnost společnosti BORG Automotive. Pod značkami Elstock, DRI a TMI a licenční značkou Lucas dodává zákazníkům v celé Evropě repasované kompresory klimatizace, alternátory, EGR ventily, turbodmychadla, startéry, brzdové třmeny, tyčky a posilovače řízení.

Společnost BORG Automotive Newman dodává na trh náhradní díly pod značkami NK a Eurobrake, které se zaměřují především na nové díly, zejména v oblasti brzd a podvozků, a rozšiřují tak nabízené portfolio.

Kasper Thomsen, CCO BORG Automotive: „V posledních několika letech se společnost SBS Automotive stala nedílnou součástí rodiny BORG Automotive. Jsme rádi, že máme tyto kolegy v našem týmu a že se tato sounáležitost nyní odráží i v názvu společnosti. Stali jsme se ještě atraktivnějším partnerem pro naše zákazníky na trhu s náhradními díly. Prodejci a servisy se mohou spolehnout na širokou nabídku repasovaných výrobků nejvyšší kvality, s velkým pokrytím trhu, zákaznicky orientovaným servisem a rychlými a spolehlivými dodávkami. Nyní mohou získat také další náhradní díly Newman. To posiluje naši skupinu jako celek.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!