Rozšíření sortimentu Banner: Nabíječky Accucharger 15 A a 25 A

7. srpna 2024, 11:06

Skupina Banner právě přichází s rozšířením svého sortimentu v oblasti příslušenství v podobě nových nabíječek Accucharger 15 A a 25 A. Moderní nabíječky jsou vhodné jako profesionální přístroje pro nabíjení a údržbu autobaterií a nabízejí řadu předností jak pro konečné spotřebitele, tak i pro servisy a prodejny autodílů.

Nabíječka Accucharger

Inovativní technologie nabíjení pro optimální výkon

„Naše nové nabíječky se vyznačují pokrokovou technologií. Nabízejí několikastupňový program nabíjení, který zaručuje optimální výkon a dlouhou životnost startovacích baterií i baterií pro palubní sítě. Sedm nabíjecích stupňů, 16V boosterový program a maximální nabíjecí proud 15 A, příp. 25 A jsou zárukou excelentní výkonnosti,“ zdůrazňuje Franz Märzinger, MBA, vedoucí prodeje a marketingu.

Třešničkou na dortu je u těchto nabíječek napájecí režim, který zabraňuje ztrátě dat vozidla při výměně baterie a nabízí rovněž ochranu před stříkající vodou a přebitím. Integrované chlazení navíc zajišťuje maximální bezpečnost a účinnost.

„V porovnání s našimi dosavadními nabíječkami spočívá přidaná hodnota nepochybně v jejich mnohostrannosti. Nové nabíječky jsou vhodné pro nabíjení všech 12V a 24V bateriových technologií (standardní, Ca, baterie pro systémy start-stop EFB/AGM a GEL), včetně lithiových (LiFePO4). Umožňuje to nejen nabíjení tradičních automobilů, ale současně to otvírá také dveře pro nabíjení vozidel s elektrickým pohonem, jako jsou například elektrokoloběžky, elektrické motokáry, příp. i pro osobní automobily s lithiovými startovacími bateriemi/bateriemi pro palubní síť a baterie s dlouhým vybíjením v oblasti hobby a volného času. Pokrýváme tak ještě širší paletu možností využití a staráme se o to, aby naši zákazníci vždy našli vhodné řešení pro své potřeby,“ vysvětluje Märzinger.

Uvedení na CZ/SK trh

Nové nabíječky Accucharger 15 A a 25 A budou uvedeny na trh během léta 2024. Rozšíří tak osvědčené produktové portfolio společnosti Banner v oblasti údržby baterií.

Tip: Pro spolehlivý výkon myslete na údržbu baterie

Časté popojíždění na krátké vzdálenosti, nepravidelné jízdní profily a každodenní používání doplňkových elektrospotřebičů se může na baterii podepsat a negativně ovlivnit její výkon. Je dobré věnovat jim pravidelnou péči, zejména po náročném zimním období. Kombinace dobití baterie se sezónní výměnou pneumatik na jaře a na podzim zajistí bezproblémový start a dlouhou životnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!