Rozšířená řada lakovacích materiálů pro historická vozidla NOVOL for Classic Cars

9. srpna 2024, 13:32

Výrobce NOVOL rozšiřuje svou řadu lakovacích materiálů pro historická vozidla NOVOL for Classic Cars o dvě novinky – ochranu podvozku a prvků odpružení Polycoat Protect a antikorozní epoxidový základ Epoxy Primer ve formě 2K spreje s integrovanou nádobkou s tužidlem.

NOVOL for Classic CarsPolycoat Protect Spray 2K je antikorozní, chemicky a mechanicky odolný email s černým saténovým povrchem. Je určený pro lokální renovaci klasických automobilů, prvků odpružení a motocyklů. Dobře odolává povětrnostním vlivům a snadno přilnává k podkladu. Vysoká tixotropie produktu a vhodná stříkací tryska usnadňují aplikaci v těžko přístupných místech podvozku a v různě tvarovaných prvcích odpružení.

Epoxy Primer Spray 2K je nejnovější generací dvousložkového základu třídy VHS s obsahem inhibitorů koroze, který je vyroben na bázi velmi kvalitní epoxidové pryskyřice. Speciálně vybrané složení epoxidových pryskyřic a minerálních plniv poskytuje velmi hladký povrch krémově béžové barvy s mírným leskem pro lepší identifikaci míst, která je nutné vytvarovat. Produkt se hodí pro použití na velmi drsných a porézních površích, např. po pískování nebo mechanickém čištění. Nastavitelná tryska spreje usnadňuje aplikaci v těžko přístupných místech.

Postup práce se spreji je velmi jednoduchý – stačí protřepat po dobu 2 minut, uvolnit tužidlo a znovu protřepat po dobu 2 minut. Spreje poskytují konstantní rozprašovací tlak až do vyprázdnění plechovky.

Importérem produktů společnosti NOVOL pro Českou a Slovenskou republiku je firma Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!