MEYLE Electronics: Špičková elektronika v kvalitě OE

27. září 2024, 10:26

Vozidla jsou stále více digitální. Majitelé aut tento vývoj pozorují zejména na ubývajícím počtu tlačítek a spínačů a na rostoucím počtu dotykových displejů ve svých vozech.

Meyle náhradní díly

V posledních letech se také výrazně zvýšil počet potřebných senzorů a řídicích jednotek – a tento trend bude pokračovat. U všech těchto komponentů, ať už velkých či malých, je obzvláště důležité, aby spolu dokonale komunikovaly a správně zpracovávaly data. Proto se MEYLE ve svém sortimentu zaměřuje na špičkovou kvalitu: každý náhradní díl prochází výkonnostními testy a splňuje všechny specifikace OE.

Odborníci společnosti MEYLE v tomto ohledu přistupují k výrobkům komplexně a v první řadě je důležité, aby fyzicky výrobek správně seděl – například aby byla zajištěna kompatibilita konektorů a správná délka kabelu. To ale není vše, protože komponenty musí splňovat další požadavky, aby byla zaručena bezchybná funkčnost: signály senzorů, odpory, napětí a proudový příkon musí odpovídat příslušným specifikacím.

Meyle náhradní díly

MEYLE k těmto výzvám přistupuje cíleně a vyvíjí řešení elektroniky se specifikacemi kompatibilními s OE, která splňují nejvyšší standardy a jsou plně prověřena z hlediska výkonu. To zaručuje, že každý snímač má stejné elektrické signály jako verze od výrobce OE, čímž je zajištěna jeho bezproblémová spolupráce s příslušnou řídicí jednotkou a správná funkce systému.

Mezioborový tým pro správu dat také zajišťuje, že díly lze správně identifikovat pro přesnou montáž, a vytváří větší pohodlí díky konsolidaci referenčních čísel originálních dílů.

Zajištění této technické podpory je u aftermarketu na výrobci. To vyžaduje dobrou správu dat, která je rozhodující jak pro produktové týmy MEYLE při identifikaci optimalizačního potenciálu, tak pro využití v servisu. Proto produktový management MEYLE, inženýři a správci aplikačních dat spolupracují jako jeden tým, aby zajistili nejen vysokou kvalitu výrobků, ale také nejvyšší možnou kvalitu referenčních dat pro elektronické komponenty. Systémem podporovaná správa produktových dat umožňuje jasné a úplné přiřazení součástky ke správnému vozidlu. Použití přesných aplikačních dat zajišťuje dokonalé přizpůsobení součástek a minimalizuje riziko následných nákladů a práce.

Totéž platí pro senzory MEYLE. Přesné aplikační údaje nejenže spojují snímače se správným rozdělením na úrovni modelu a roku výroby vozidla, ale poskytují také další informace o odpovídajícím kódu motoru a montážní poloze. To servisům usnadňuje identifikaci správného dílu a urychluje správnou instalaci.

Meyle náhradní díly

Tým produktového managementu MEYLE rovněž kontroluje specifikace elektrických komponentů a to, zda je lze spojit pod jedno společné číslo dílu. Například různé snímače teploty výfukových plynů mohou mít u konkurence až tři různá čísla dílů, zatímco MEYLE je spojuje do jedné položky, aniž by tím byly ohrožena funkčnost. Pro zákazníky společnosti MEYLE to znamená optimalizované skladování s menším počtem položek a vyšší obrátkovost, aniž by to bylo na úkor kvality.

Více informací o produktech MEYLE naleznete na jejich internetových stránkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!