Motorservice zahajuje celosvětový prodej repasovaných turbodmychadel

1. října 2024, 21:55

Od srpna 2024 nabízí společnost MS Motorservice International GmbH své produkty značky turbo by Intec po celém světě. Z tohoto důvodu byly v pobočce Lanciano v Itálii vybudovány další zdroje: byly nakoupeny stroje a zaměstnanci byli důkladně proškoleni. Svou globální expanzí poskytuje specialista na náhradní díly svým zákazníkům možnost profitovat z jeho zkušeností v oblasti repasování turbodmychadel.

Turbodmychadlo Motorservice

Turbodmychadla byla dosud k dostání výhradně ve Francii, v Německu a v Řecku. Již roku 2011 zahájila společnost Motorservice ve francouzském městě Genas repasování turbodmychadel v malém rozsahu. Na základě vysoké poptávky byla postupně zavedena sériová výroba v dceřiné společnosti. Když se ukázalo, že jsou výrobní kapacity ve Francii znovu vyčerpané, rozhodla společnost Motorservice o odpovídající investici v pobočce Lanciano. Se svými dvěma výrobními závody na poli repasování turbodmychadel reaguje společnost Motorservice na zvyšující se poptávku ze strany zákazníků z celého světa.

Výrobní program

Turbodmychadla se používají téměř ve všech spalovacích motorech osobních vozidel a čím dál častěji také u užitkových vozidel. Trendy jako zmenšování, snižování spotřeby paliva a snižování emisí škodlivých látek ještě posilují tento vývoj. Nedostatečná údržba nebo jiné vadné komponenty motoru mohou silně ovlivnit životnost turbodmychadla – až po jeho výpadek. Společnost Motorservice nabízí výměnu za vysoce kvalitní repasovaná turbodmychadla značky turbo by Intec.

Výrobní program zahrnuje turbodmychadla pro osobní vozidla, užitková vozidla a Off-Highway a také produkty, které s turbodmychadly souvisejí. Aby ještě lépe vyhověla požadavkům trhu, vyvinula společnost vlastní výměnný program pro běžné aplikace s turbodmychadly. Výměna turbodmychadla u starších vozidel tak představuje řešení, které umožňuje nabídnout kvalitní řešení dílnám, které čelí konkurenčnímu tlaku v oblasti osobních vozidel. Při repasování splňuje společnost turbo by Intec souhrn přísných požadavků. Společnost Motorservice používá stroje uznávané výrobci turbodmychadel, aby zajistila vynikající kvalitu celé výroby.

Repase

Každé turbodmychadlo je kompletně demontováno a pečlivě vyčištěno. Přitom jsou všechny jednotlivé díly zkontrolovány z hlediska opětovné použitelnosti – tím se šetří přírodní zdroje a životní prostředí. Po opětovném sestavení se hřídel turbíny nově vyváží a zkalibruje se pneumatické nebo elektrické ovládání. Na závěr musí každé turbodmychadlo projít testem výkonnosti. Pro další sledování jsou všechna data týkající se opravy uložena.

Způsob fungování turbodmychadla

Turbína je poháněna spalinami, které vznikají při spalování. Ta je hřídelí spojená s kolem kompresoru. Kolo kompresoru, rotující u nejmodernějších a nejkompaktnějších turbodmychadel rychlostí 400.000 otáček za minutu, komprimuje nasávaný vzduch, čímž do motoru přivádí větší množství vzduchu. Tím lze minimalizovat emise CO2 a spotřebu paliva, přesto se tím zvyšuje výkon.

O společnosti turbo by Intec

turbo by Intec je značkou společnosti MS Motorservice International GmbH. Je synonymem pro vysoce kvalitně repasovaná turbodmychadla. Zákazníci profitují z rychlých a efektivních oprav turbodmychadel pro osobní a užitková vozidla, stejně jako pro stacionární aplikace. Repasováním turbodmychadel přispívá společnost k udržitelnosti a ochraně zdrojů. Na kvalitu se můžete spolehnout: Při výrobě a při všech procesech testování platí vysoké standardy výrobců originálního vybavení, s celosvětovou působností.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!