APM: ATE(ď) ještě výhodněji

Pozor!

Akce skončila.

Za únorové nákupy brzdových dílů ATE a Barum mohou autoservisy a dílny získat od APM Automotive s.r.o. řadu užitečných dárků. Čím většího obratu v tomto sortimentu během února 2011 dosáhnou, tím lepší dárek v březnu obdrží.

Ke špičkové a osvědčené kvalitě produktů značek Ate a Barum jim totiž kdyňský dodavatel autodílů zdarma přidá např. kanystr brzdové kapaliny Ate Dot4, speciální mazací pasty Ate, pracovní kombinézu z exklusivní série Ate/APM nebo dokonce odvzdušňovačku a plničku brzdové kapaliny Ate FB5e.

Plnička brzdové kapaliny FB 5e splňuje všechny požadavky a nároky spojené s plněním, proplachováním a odvzdušňováním moderních elektronických brzdových systémů.

Vedle robustní konstrukce a jednoduchého ovládání nabízí také možnost volby dvou pracovních tlaků (1,0 nebo 2,0 bar), což omezuje možnost nastavení špatného pracovního tlaku. Speciální pulzní čerpadlo umožňuje kompletní a precizní propláchnutí a odvzdušnění brzdového systému.

ATE FB 5e pracuje přímo z pětilitrového kanystru s brzdovou kapalinou, který je pevně fixován k přístroji pomocí zabezpečovací pásky, čímž odpadá časově náročné přelévání.

Více informací a leták na apm.cz.