BOSCHské bonusy u APM Automotive

Pozor!

Akce skončila.

Za březnové nákupy autodílů ze širokého sortimentu BOSCH (s výjimkou diagnostiky) mohou autoservisy a dílny získat od APM Automotive s.r.o. řadu užitečných dárků.

Výší svého březnového obratu si přitom sami určí, jaký z BOSCHských bonusů v dubnu od svého dodavatele autodílů obdrží. A jaké dárky jsou v nabídce? Např. brzdové mazivo BOSCH SuperFit, chladící brašna s lahví bavorského svařáku Glühwein, praktická autochladnička, aku vrtačka BOSCH nebo fotoaparát Nikon CoolPix v sadě se značkovou zimní vesta Humi Outdoor.

Bosch SuperFit je vysoce kvalitní mazivo zamezující případným hlukům z oblasti kotoučových a bubnových brzd, které zaručuje dlouhodobý a spolehlivý jízdní výkon. Vedle vysoké zatížitelnosti se vyznačuje mimořádně malým odlučováním oleje a minimálním sklonem k pastovitosti. Navíc je vysoce odolná vůči vymývání a stálá při mimořádně vysokých i nízkých teplotách. Pasta je nevodivá a bez obsahu kovů a kyselin, takže nezpůsobuje korozi a je kompatibilní se všemi kovy a s většinou pryžových materiálů. Bosch SuperFit lze rovněž použít pro montáž a ochranu kompresorů, systémů centrálního mazání, dosedacích lišt, vedení posuvných střech, dveřní závěsy a póly akumulátorů.

Více na apm.cz.