Vercajk magazín APM: nový akční katalog nářadí

Pozor!

Akce skončila.

Už druhé vydání akčních novin VERCAJK MAGAZÍN kompletně v českém jazyce připravil německý dodavatel oblíbeného nářadí a dílenského vybavení značky SW Stahl.

Při jeho vydání opět spolupracoval se společností APM Automotive s.r.o., která nářadí SW Stahl zařadila do svého sortimentu autodílů a příslušenství již v roce 2004 a je jeho největším českým distributorem.

Čeští mechanici si na prezentaci nářadí SW Stahl v češtině zvykli už v loňském roce, kdy byla nejprve spuštěna česká verze internetového vyhledávacího katalogu SW Stahl (viz APMCat ve stromu PŘÍSLUŠENSTVÍ / NÁŘADÍ SW Stahl) a pak se češtiny dočkal také ´novinový´ katalog WERZEUGZEITUNG. Ten pravidelně dvakrát ročně přináší atraktivní výběr různých položek pro autoopravárenství za akční netto ceny (v eurech bez DPH) a navíc obsahuje také různé články z motoristického sportu či automobilové historie a také netradiční recept.

Pokud aktuální Vercajk Magazín 1/2011 s nabídkou platnou až do 31. července 2011 ještě nemáte, žádejte jej na kterékoliv z více než dvou desítek prodejen nebo u obchodních zástupců APM Automotive.

Další informace na apm.cz.