FERODO RACING: Připraveni závodit?

Pozor!

Akce skončila.

Vyhrajte skvělé ceny ve vzrušující závodní on-line hře s firmou Federal-Mogul, Auto Kelly a značkou Ferodo.

Hra Ferodo racing nabízí možnost hrát proti času a šanci vyhrát velké množství výher, od Ferodo reklamních předmětů přes systémy domácí zábavy, víkendy v Monaku až po neomezené množství vozu Fiat Abarth 500.

Voucher můžete získat na pobočkách AutoKelly, ve které nakupujete Ferodo produkty. Nakupte Ferodo výrobky v hodnotě minimálně 2500Kč/100EUR a vyžádejte si voucher.

 

Hra Ferodo racing zaměřena na značku Ferodo je dosud největší propagační akcí. Čím více výrobků Ferodo zákazníci kupují, tím více mohou vložit do hry a tím větší je jejich šance na výhru.

Ceny jsou vynikající: závodníci mohou vyhrát v každé fázi, a dokonce odjet s Fiatem Abarth 500 s 16ventilovým turbomotorem o objemu 1,4 litru.

Ve hře Ferodo racing řidiči závodí s časem s cílem vyhrát stále více vzrušující ceny. Jakmile zakoupíte výrobky Ferodo za 2500Kč/100EUR, získáte poukaz s přihlašovacím číslem do hry pro řidiče. Čím více poukazů získáte, tím více můžete hrát a tím máte větší pravděpodobnost jejich výhry.

Tato hra je o pravděpodobnosti, riziku a dovednostech. Jako řidiči jste informováni o povětrnostních podmínkách a poté si musí vybrat tu nejlepší kombinaci následujících faktorů: výkon, pneumatiky, odpružení a brzdy, a pak můžete vyrazit na trať „po stopách” vozu Fiat Abarth 500.

3 KOLA NA PROCVIČENÍ, 4 ÚROVNĚ NA DOSAŽENÍ VÝHRY

Před každým pokusem o zajetí rekordního času na kolo má řidič k dispozici 3 zkušební kola. K dispozici jsou čtyři úrovně cen. Jakmile řidič dosáhne určitého času, vyhrává cenu a bude dotázán, zda bude tuto cenu nárokovat – nebo zda se ji vzdává a pokusí se o další úroveň s šancí na výhru ještě hodnotnější ceny.

Soutěž na www.ferodoracingchallenge.com.