APM: BONUSmánie 2011 – květen

Pozor!

Akce skončila.

APM BONUSmánie 2011 pokračuje, takže servisy z řad registrovaných zákazníků APM Automotive mohou také v květnu za nákupy dostat od svého dodavatele autodílů báječné odměny. A to zcela ZDARMA. Tentokrát to budou špičkové zahradní grily celosvětově uznávané značky WEBER.

Stačí jen navýšit váš obrat nad stanovené hranice a super odměna je vaše! A na rozdíl od konkurence nemusíte na své bonusy čekat nijak dlouho – první zahradní party s luxusním plynovým grilem SUMMIT S470 za bezmála 77 tisíc Kč můžete uspořádat už v červnu. Pokud ale svůj základní obrat u APM Automotive navýšíte v květnu ´jen´ o něco méně, můžete získat menší elektrické nebo tradiční dřevouhelné grily – samozřejmě opět značky WEBER.

Takže zatímco v již ukončeném dubnovém prvním díle APM BONUSmánie 2011 společnost APM Automotive svým zákazníkům rozdávala praktické servisní vybavení značky HAZET, tentokrát myslí spíše na odpočinek a volný čas svých zákazníků. A do dalších měsíců připravuje další atraktivní bonusy třeba z oblasti dopravních prostředků, elektroniky, zahrady a samozřejmě i nadále na servisní vybavení či zboží z naší nabídky.

Více na apm.cz.