APM: Zapalovací svíčky BRISK A-LINE 3+1 zdarma

Pozor!

Akce skončila.

Každou čtvrtou svíčku ze sady stejného typu Brisk řady A-Line dostanete u APM Automotive v červnu zdarma. Přináší to skvělou slevu na jedné sadě ve výši 25% a akce se týká 39 typů svíček.

 Bezchybná funkce zapalovací svíčky je jedním ze základních předpokladů pro správný chod každého benzinového motoru. A začátek léta, resp. příprava vozu na letní sezonu, je ideální příležitostí pro kontrolu a případnou výměnu svíček. Zvláště když společnost APM Automotive – dodavatel veškerých autodílů a příslušenství – nabízí po celý červen zapalovací svíčky BRISK A-line s možností výrazné 25% slevy. Při nákupu celé sady jakýchkoliv svíček z této ucelené prodejní řady totiž zákazník získá čtvrtou svíčku ZDARMA (za 1,- Kč bez DPH).

Červnová akce BRISK A-line: 3+1 je určena pro všechny zákazníky APM Automotive s.r.o.. Jedinou podmínkou pro získání bonusu v podobě svíčky zdarma je nákup čtyř stejných svíček řady A-line najednou. Při objednávkách prostřednictvím elektronického vyhledávacího katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz bude bonusová cena (1,- Kč) na každou čtvrtou svíčku nastavena automaticky.

Základní funkcí zapalovací svíčky je zapálení směsi vzduchu a paliva ve spalovacím prostoru motoru v přesně daném okamžiku. Svíčka je umístěná v hlavě válce motoru a její činná část zasahuje do spalovacího prostoru. Horní část svíčky slouží k zajištění přívodu vysokého napětí ze zapalovacího systému na jiskřiště svíčky. Řada BRISK A-line zahrnuje 39 typů zapalovacích svíček, kterými lze osadit 97% vozového parku. Jedná se o ucelenou prodejní řadu osvědčených typů svíček s elektrodami ze slitiny ytria a konstrukcí pro zlepšené šíření čela plamene a snížení požadavků na napětí. To umožňuje prodloužení intervalu výměny až na 100.000 km.

Více informací na apm.cz a brisk.cz.