APM: Výhodný nákup vodních pump AIRTEX + dárek

Pozor!

Akce skončila.

Po celý červen dostanete u APM Automotive s.r.o. k nákupu vodních pump Airtex slevu navíc ve výši 5% a ke každým zakoupeným 5 kusům ještě zdarma značkovou plážovou osušku.

Nákupy vodních pump značky AIRTEX u společnosti APM Automotive se v červnu opravdu vyplatí. Po celý červen totiž tento dodavatel autodílů a příslušenství nabízí na kompletní sortiment vodních čerpadel AIRTEX dodatečnou slevu 5% nad rámec dohodnutých obchodních podmínek a navíc za každých pět vodních pump AIRTEX odebraných a vyfakturovaných v červnu 2011 zákazník získá zdarma (za 1,- Kč bez DPH) značkovou plážovou osušku o rozměrech 150×101 cm.

Akce Pumpni APM o osušku AIRTEX je určena pro všechny registrované zákazníky APM Automotive a její vyhodnocení bude provedeno až po skončení akce, takže bonusy (= odpovídající počet osušek) budou rozeslány v červenci.

Společnost Airtex Products S.A. je součástí americké skupiny UNITED COMPONENTS INC, která je díky výrobním závodům ve Spojených státech, Mexiku a ve Španělsku celosvětovým lídrem ve výrobě vodních a palivových pump. Zatímco na americkém trhu působí společnost ASC Industries Inc., evropský závod Airtex Products S.A. sídlí ve španělské Zaragoze. Značka Airtex má v nabídce kolem 700 vodních pump pro evropské, japonské a korejské motory a sortiment doplňuje cca 190 rozvodových sad s vodními pumpami a 570 typů palivových čerpadel. Všechny přitom dosahují prvovýrobní kvality, přičemž pumpy Airtex přímo ve výrobě používají např. automobilky Daimler/Chrysler, Ford, General Motors/Opel, Jaguar, VW Group.

Vodní pumpy AIRTEX najdete ve vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu Chlazení / vodní čerpadlo-těsnění (po zadání konkrétního vozu). K dispozici jsou také tištěné katalogy Airtex vodní pumpy (obj. č. 6614200) nebo Airtex palivové pumpy (obj. č. 6614201).

 

Více na apm.cz