APM: Bonusy za nákupy DRI

Pozor!

Akce skončila.

Za své červencové nákupy autodílů značky DRI (startéry, alternátory, kompresory klimatizací) mohou zákazníci od APM Automotive získat domácí ´wapku´ SENCOR nebo ´sifonovač´ SODASTREAM.

DRInk pro auto i řidiče… je celoměsíční obratová hra APM Automotive o praktické bonusy pro domácnost. Základním hodnotícím kritériem je celkový červencový obrat v kompletním sortimentu DRI v nabídce APM Automotive (startéry, alternátory, kompresory klimatizací), který určí pořadí. Bonus získá 15 zákazníků s nejvyšším dosaženým obratem. Započteny budou všechny v červenci objednané i vyfakturované produkty značky DRI.

Deset zákazníků s nejvyšším červencovým obratem v sortimentu DRI získá jako bonus zdarma praktickou domácí ´wapku´ (vysokotlaký vodní čistič) Sencor SHW 3001. Pro pět zákazníků na dalších místech v rámci červencové soutěže DRInk pro auto i řidiče… je připraven domácí výrobník sycených nápojů SODA STREAM Jet. Vyhodnocení akce přitom bude provedeno samozřejmě až po jejím skončení, tedy začátkem srpna.

Ve skladech APM Automotive je trvale k dispozici zhruba 600 nejběžnějších startérů/alternátorů a 60 nejpoužívanějších kompresorů. Díly, které nejsou skladem, je možné objednat s termínem dodání zhruba do týdne, možné jsou i expresy. Sortiment značky DRI najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.