APM: Srpnová SKF Racing Mánie

Pozor!

Akce skončila.

Ke špičkové kvalitě ložisek a rozvodů SKF mohou zákazníci APM Automotive získat i značkové oblečení či doplňky z edice Ducati Corse / SKF Racing. Stačí jen v srpnu navýšit obrat v sortimentu SKF.

Za srpnové nákupy ložisek, rozvodů či dorazů SKF mohou zákazníci APM Automotive získat řadu stylových dárků z limitované edice DUCATI Corse / SKF Racing. Podle toho, o kolik v srpnu navýší svůj obrat v kompletním sortimentu SKF, sami si určí, jaký z bonusů v září od svého dodavatele autodílů obdrží. A jaké dárky jsou v nabídce? Exkluzivní značkové kšiltovky, polokošile, sportovní taška nebo hodinky. Vrcholem nabídky je pak šestidílný set ze všech nižších bonusů s logy Ducati Corse a SKF Racing.

Značka SKF spojuje stoletou tradici se špičkovou kvalitou a nabízí nejširší sortiment kolových ložisek a kolových jednotek. SKF je zároveň největším světovým výrobcem ložisek – tuto značku nese každé páté valivé ložisko na světě. Začátky firmy spadají do roku 1907, kdy švédský inženýr Sven Wingquist vynalezl dvouřadé kuličkové naklápěcí ložisko a kvůli jeho zavedení na trh založil firmu Svenska Kullager Fabriken AB. Inovativní procesy fungují ve švédské společnosti dodnes. Firma SKF vyvinula např. koncept sad, který mechanikovi zajišťuje všechny potřebné součásti pro kompletní a bezpečnou opravu v jedné krabici. Tzv. HUB kolové jednotky jsou dodávané namazané a zatěsněné na celou dobu životnosti a nejen snižují čas montáže, ale zároveň prakticky odstraňují problémy s nastavováním vůle či případnou nesprávnou manipulací.

 

Více na apm.cz.