APM: Utahovák i s nástavci výrazně levněji

Pozor!

Akce skončila.

Až 1.100 Kč mohou ušetřit zákazníci APM Automotive, když využijí aktuální akční nabídku HAZET- produkt měsíce, která tentokrát zahrnuje pneumatický utahovák se třemi nástavci.

V rámci akční nabídky HAZET-Produkt měsíce: září/říjen 2011 APM Automotive nabízí sadu, ve které výkonný pneumatický utahovák doplňují tři barevně rozlišené rázové nástavců (17, 19, 21 mm) v plastovém pouzdře přizpůsobené speciálně pro montáž a demontáž zejména Alu disků. A přestože obvyklá prodejní cena této sady dosahuje téměř čtyř tisíc korun (bez DPH), v rámci nabídky trvající až do konce října je možné utahovák se třemi speciálními nástavci (obj. č. HAZ9012-1SPC/4) získat jen za akční netto cenu 2.890,- Kč (bez DPH). Tato cena je konečná cena a nevztahují se na ni žádné dodatečné smluvní slevy.

Oblíbená pneumatická sada pro montáž a demontáž kol vhodná pro všechny servisy je předmětem další akční nabídky, kterou připravila společnost APM Automotive, Váš dodavatel autodílů, ve spolupráci s výrobcem kvalitního ručního nářadí značky HAZET. Právě nářadí totiž tvoří důležitou součást sortimentu autodílů a příslušenství pro automobilové opravy…

Více na apm.cz