Unikátní momenťák za skvělou cenu a s bonusem u APM

Pozor!

Akce skončila.

Momentový klíč s unikátním číselným ukazatelem levnější o bezmála patnáct stovek a navíc s praktickým bonusem – to je další nabídka HAZET: Produkt měsíce, kterou spolu s výrobcem přináší APM Automotive.

Ve spolupráci s výrobcem kvalitního ručního nářadí značky HAZET nabízí APM Automotive další z řady akčních nabídek na vybrané dílenské nářadí či přípravky – PRODUKT MĚSÍCE. Právě nářadí totiž tvoří důležitou součást sortimentu autodílů a příslušenství pro automobilové opravy… Pro březen 2012 se produktem měsíce stal momentový klíč SYSTEM 5000 CLT s rozsahem od 40 do 200 Nm a především s unikátním tzv. ´Click-Lens´ číselným ukazatelem, který umožňuje rychlé, jednoduché a přesné nastavení požadovaného utahovacího momentu otáčením rukojeti. To vše díky velkému snadno čitelnému displeji s klenutým vyměnitelným oknem. V akční nabídce PRODUKT MĚSÍCE je navíc tento moderní momentový klíč doplněn sadou speciálních 6-hranných nástavců na Alu kola. Zdarma tak lze získat tři zesílené barevně odlišené nástavce s plastovou ochranou pro šetrné používání.

Samotný momentový klíč je běžně nabízený za více než šest tisíc korun, v rámci aktuální mimořádné nabídky je až do konce dubna k dispozici za akční netto cenu 4.590,- Kč (bez DPH) a navíc s atraktivním bonusem. (Tato cena je konečná a nevztahují se na ni již žádné dodatečné smluvní slevy.)

Kompletní sortiment značky HAZET i dalšího dílenského nářadí najdete ve vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu Příslušenství/nářadí. Momentový klíč SYSTEM 5000CLT s trojicí nástavců v sadě lze najít také po přímém zadání obj. čísla HAZ5122-2CLT/4. Zákazníci si sadu za akční cenu mohou objednat také na kterékoliv z více než pětadvaceti prodejen po celé České republice.