APM: Sezónní nabídka VIP

Pozor!

Akce skončila.

Také v letošním roce nabízí APM Automotive coby dodavatel autodílů a příslušenství osvědčené letní kapaliny do ostřikovačů a další produkty VIP pro péči o auto.

Základ tradiční sezonní nabídky tvoří žlutá mycí směs do ostřikovačů skel a světlometů v různých baleních od litrové lahve až po tisícilitrový kontejner. Tato osvědčená ostřikovací kapalina VIP nejenže odstraňuje všechny běžné nečistoty včetně zbytků hmyzu, ale navíc díky svému složení chrání ostřikovací systém před korozí a nenarušuje lak automobilu. K dispozici je také zelená varianta RainOff (VIPLx2R) s efektem tekutých stěračů pro lepší stékavost vody. To umožňuje dobrý výhled z vozu za deště i bez použití stěračů, neboť voda se seskupuje do větších kapek, které jsou následně strhávány proudem vzduchu. Všechny tyto produkty jsou aromatizovány příjemnou vůní citrusů nebo zelených jablek.

Nabídku letních ostřikovacích kapalin navíc doplňují také účinný odstraňovač hmyzu s rozprašovačem a dva autošampony VIP pro šetrné, ale efektivní ruční mytí. Nechybí ani loňská novinka VIP Cockpit spray na čištění a ochranu plastových částí interiéru vozu. Přípravek dodávaný ve spreji s obsahem 400 ml má nejen čistící, konzervační a antistatický účinek (snižuje přilnavost nečistot), ale navíc plastům v interiéru vozu dodává trvalý saténově matný lesk s vůní Pot Pourri.

 

Další informace na apm.cz