APM: Praktické bonusy k motobateriím

Pozor!

Akce skončila.

Letošní aktualizovanou nabídku motobaterií KOYO od APM Automotive doplňuje také bonusová akce Nečekejte na sezonu… APM tak až do 13. dubna k jednorázovému nákupu pěti nebo dvaceti motobaterií přidá praktický bonus zdarma – tester nebo nabíječku YU-Power.

Akce se vztahuje na veškeré motobaterie KOYO v nabídce APM Automotive, což zahrnuje celkem 70 různých typů vhodných prakticky pro všechny starší i moderní motocykly. Za jednorázový nákup pěti libovolných motobaterií KOYO mohou zákazníci získat malý, ale o to praktičtější tester stavu baterie YU-Power test (v hodnotě 260,- Kč vč. DPH – obj. č. YPCTEST), který lze trvale umístit na motocykl a který tak umožňuje snadnou diagnostiku baterie pouhým stiskem tlačítka. Pokud zákazník jednorázově nakoupí celkem dvacet libovolných baterií, získá osvědčenou inteligentní vysokofrekvenční nabíječku YU-Power 12V2A (v hodnotě 999,- Kč vč. DPH – obj. č. YPC2A12). Ta je řízená mikroprocesorem, takže umožňuje pulsní i víceúrovňové nabíjení a je vhodná pro nabíjení všech typů olověných kyselých 12V baterií (SLI, SLA, VRLA, AGM, GEL).

Při nákupu prostřednictvím vyhledávacího katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, kde jsou motocyklové baterie naleznete ve stromu: Příslušenství/Baterie/Koyo – motobaterie, je bonus k požadovanému množství baterií přiřazen automaticky.

Článek: Motobaterie u APM Automotive

Článek: Motocyklové akumulátory: Mýty a doporučení