APM: ATE nebylo nikdy výhodnější

Pozor!

Akce skončila.

Za dubnové nákupy brzdových dílů ATE a BARUM mohou autoservisy a opravárenské dílny z řad registrovaných zákazníků APM Automotive získat užitečné dárky pro servis brzdových systémů.

Čím většího obratu v ´brzdařině´ Ate a Barum zákazníci během dubna 2012 dosáhnou, tím lepší dárek v květnu od APM Automotive obdrží. Ke špičkové a osvědčené kvalitě produktů značek Ate a Barum jim totiž kdyňský dodavatel autodílů pod výšky obratu zdarma přidá různé balíčky sestavené z pěti či dvacetilitrových kanystrů brzdové kapaliny Ate SL nebo SL.6 a speciálních mazacích past Ate.

Zatímco Ate SL DOT 4 je klasická a léty osvědčená brzdová kapalina především pro starší vozy, Ate SL.6 DOT 4 je nízkoviskózní kapalina určená pro vozidla vybavená elektronickými brzdovými systémy (ABS, ESP, TCS atd.). K bonusům dubnové akce patří také mazivo na hydraulické části brzd a spojek a speciální vysokozátěžová mazací pasta Ate Plastilube proti pískání kotoučových a bubnových brzd, která je vhodná i pro mazání ložisek, ozubených kol, řetězů, vedení posuvných střech a pólů baterií.

Měsíční bonusová akce ´ATE nebylo nikdy výhodnější´ se vztahuje na veškerý sortiment značky Ate s výjimkou plniček, měřících přístrojů apod. a také na všechny brzdové díly značky Barum. Všechny tyto díly najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.