Nový Vercajk magazín SW Stahl u APM

Pozor!

Akce skončila.

Německý dodavatel oblíbeného nářadí a dílenského vybavení značky SW Stahl opět prostřednictvím APM Automotive přináší nový akční katalog VERCAJK MAGAZÍN, který je tradičně kompletně v češtině a přináší vybrané nářadí, montážní přípravky a servisní přístroje na zvýhodněné netto ceny.

Aktuální akční nabídku nářadí tvoří mimo jiné různé gola sady, klíče, ráčny, speciální přípravky (např. pro de/montáž ložisek či měření tlaku paliva u vstřikovacích systémů), pneumatickou pískovací pistoli, různé elektronické přístroje, ochranné prostředky apod. Vercajk Magazín 1/2012 navíc obsahuje také různé články z motoristického sportu či atraktivní recepty na osvěžující koktejly.

Čeští mechanici si na prezentaci nářadí SW Stahl v češtině zvykli už v minulých letech, kdy byla nejprve spuštěna česká verze internetového vyhledávacího katalogu SW Stahl (viz APMCat ve stromu PŘÍSLUŠENSTVÍ / NÁŘADÍ SW Stahl) a pak se češtiny dočkal také ´novinový´ katalog WERZEUGZEITUNG. Ten pravidelně dvakrát ročně přináší atraktivní výběr různých položek pro autoopravárenství za akční netto ceny (v eurech bez DPH) a při jeho vydání firma spolupracuje se společností APM Automotive, která nářadí SW Stahl zařadila do svého sortimentu autodílů a příslušenství již v roce 2004 a je jeho největším českým distributorem.

Pokud aktuální Vercajk Magazín 1/2012 s nabídkou platnou až do 30. června 2012 ještě nemáte, žádejte jej na kterékoliv z více než dvou desítek prodejen nebo u obchodních zástupců APM Automotive.