APM: Podzim s produkty BOSCH eXchange

Pozor!

Akce skončila.

APM Automotive, Váš dodavatel autodílů, a společnost Robert Bosch odbytová s.r.o. připravili na listopad bonusovou akci na podporu prodeje repasovaných dílů BOSCH. Za jejich nákupy mohou zákazníci získat unikátní zimní bundu…

Za své listopadové nákupy produktů BOSCH eXchange od APM Automotive mohou zákazníci zdarma získat praktickou péřovou bundu z limitované edice BOSCH ve speciálním kompresním balení. Jednu bundu za každých 28.000,- Kč obratu v uvedeném sortimentu (v zákazníkových cenách bez DPH).

BOSCH eXchange je rozsáhlý výměnný program repasovaných náhradních dílů v 16 produktových skupinách. Za velmi výhodné ceny nabízí špičkovou kvalitu a stejnou záruku jako na nový díl. Program BOSCH eXchange zahrnuje zejména startéry a alternátory, součásti benzinových i dieselových vstřikovacích systémů (čerpadla, injektory…) či brzdové třmeny.

Repasované díly BOSCH (se zálohou na starý díl) i další náhradní díly na osobní a užitkové vozy vyhledávejte a objednávejte ve webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz.