BOSCHská nadílka u APM Automotive

Pozor!

Akce skončila.

Pánské trekingové boty, originální půllitr nebo ručně foukané skleničky na víno rozdává až do Vánoc (nebo do vyčerpání zásob) společnost APM Automotive za nákupy sezónních produktů – tedy žhavičů, baterií či stěračů – značky BOSCH.

Žhavicí svíčky, startovací autobaterie či kvalitní stěrače jsou zejména v zimním období velmi žádaným zbožím. A pokud se zákazníci APM Automotive rozhodnout pro osvědčenou značku BOSCH, dostanou k těmto produktům i něco navíc. Při jednorázovém nákupu 48 ks jakýchkoliv žhavicích svíček BOSCH tak mohou získat pánské trekingové boty AlpinePro/BOSCH PTXmembrane v hodnotě 1.500,- Kč, ke každé startovací baterii BOSCH pak kdyňský dodavatel autodílů přidává originální skleněný půllitr BOSCH v dárkovém tubusu. A dvoudílný set ručně foukaných skleniček na víno BOSCH v dárkové kazetě s certifikátem čeká na ty zákazníky, kteří jednorázově nakoupí alespoň pět sad výkonných stěračů BOSCH AeroTwin.

Podmínkou pro získání výše uvedených bonusů je speciální jednorázová objednávka poslaná na mail akce@apm.cz (v případě potřeby lze použít objednávkový formulář umístěný na http://www.apm.cz .), objednávky je možné realizovat i prostřednictvím kdyňských operátorů (tel. 379 302 922).

Produkty BOSCH i další náhradní díly najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://webcat.apm.cz.