VELKÁ JARNÍ: hra o vouchery od APM

Pozor!

Akce skončila.

Osvědčená jednoduchá pravidla a odměny v podobě voucherů na nákupy servisního vybavení přináší letošní VELKÁ JARNÍ akce pro zákazníky APM Automotive. Odstartovala ve čtvrtek 1. března a potrvá do konce dubna tak, aby mechanici mohli své vouchery uplatnit již 5. května při jarním veletrhu dodavatelů EXPO 2018, kde vouchery budou mít ještě vyšší hodnotu.

VELKÁ JARNÍ: hra o voucher od APM

Akce opět vychází z úzké spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM Automotive a Stahlgruber CZ a základním principem je opět odměna za splnění individuálně nastavených obratů za předem daný časový úsek, tentokrát pouhé dva měsíce. Jako odměny letos poslouží praktické vouchery na servisní vybavení, takže mechanici mohou na své jarní nákupy u APM Automotive (či STG CZ) získat další pomocníky pro svoji práci. Jsme totiž přesvědčeni, že právě to je správná cesta ke zlepšení služeb motoristům i profitu autoservisních dílen.

Navíc je VELKÁ JARNÍ výrazně propojena i s chystaným veletrhem dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ konaným 5. května 2018 v pražských Letňanech, kde se představí více než stovka světových dodavatelů autodílů, příslušenství i servisního vybaveních. Program veletrhu EXPO 2018 je koncipován jako celodenní zábava pro celou rodinu a nebude chybět ani koncert kapely EDDIE STOILOW. Hlavně ale veletrh účastníkům nabídne jedinečné akční nabídky a také zvýšenou hodnotu voucherů z VELKÉ JARNÍ akce.

Do akce VELKÁ JARNÍ se samozřejmě mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nekupovali. Přihlášení do akce je jednoduché a vedle webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) k němu lze využít opět i web www.velkajarni.cz. Tam se zájemci dozví základní informace včetně pravidel.