Velká letní akce Autobenex/Autocora

Pozor!

Akce skončila.

Od 1. 5. do 31. 7. 2013 nabízejí společnosti AUTOBENEX a AUTOCORA, patřící do mezinárodní společnosti STAHLGRUBER, zákazníkům velkou letní prodejní akci, ve které jsou pro výherce připraveny dva zájezdy pro celkem 30 účastníků a další pěkné, kvalitní a praktické dárky.

Nakupujte v AUTOBENEXU a AUTOCOŘE zboží značek VALEO, TRW, FILTRON, PURFLUX, MAHLE, HENGST, COOPERS FIAMM a zaleťte se podívat do sluncem rozpáleného tureckého Istanbulu, nechte se svést po legendární severní smyčce německého Nürburgringu, prožijte závodní víkend VLN Endurance Championship s VIP komfortem, podívejte se do výrobních závodů VALEO, nebo TRW a získejte další exkluzivní dárky. Tříměsíční akce je určená pro stávající i zcela nové zákazníky. S pravidly akce Vás ochotně seznámí kterýkoliv z obchodních zástupců firmy Autobenex a Autocora.

Jaké další prodejní akce jsou pro zákazníky přichystané v červnu? Jako každý měsíc bude akční nabídka ze sortimentu STAHLGRUBERSTAHLGRUBER HITY. Novinkou jsou SPECIÁL HITY věnované lehkým užitkovým vozům a příslušenství přídavných vozíků.

Zákazníci si zajisté vyberou i z akční nabídky garážové techniky a klimatizací a dále se mohou těšit na akční nabídky zajímavých slev na vybraný sortiment. Více informací žádejte u obchodních zástupců.

Prodejní akce a další informace najdete na www.autobenex.cz a www.autocora.cz.

Odkazy na jednotlivé akce rovněž naleznete pod tímto článkem.