APM: Montérky zdarma k sadám VALEO Kit 4P

Pozor!

Akce skončila.

Až do 11. 11. 2013 bude APM Automotive rozdávat pracovní kombinézy ZDARMA ke každé alternativní spojkové sadě VALEO Kit 4P umožňující náhradu originálního dvouhmotového setrvačníku jednohmotovým. To je jednoduchý princip nové bonusové akce ´VALEO jednoduše´.

Akce zahájená 10. 10. platí pro všechny, tedy i neregistrované zákazníky APM Automotive a vztahuje se na všechny sady VALEO Kit 4P. Bonusem ZDARMA (za 1,- Kč bez DPH) je přitom praktická pracovní kombinéza z limitované edice APM/VALEO v hodnotě 600 korun.

VALEO Kit 4P jsou osvědčené montážní sady pro spolehlivou náhradu dvouhmotového setrvačníku jednohmotovým při maximálním zachování původních vlastností. Výhodami jejich použití je vedle úspory nákladů a jednoduché montáže také prodloužení životnost spojky, dokonalý přenos točivého momentu a účinné tlumení vibrací i hluků.

K dispozici je zhruba 80 různých položek sad Kit 4P, které jsou ve webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz označeny mimo jiné i červeným popisem: „Akce ´VALEO jednoduše´ = k této položce montérky ZDARMA“.