APM: ATE brzdy s čistým nábojem

Pozor!

Akce skončila.

Za říjnové nákupy brzdových dílů ATE a BARUM mohou registrovaní zákazníci APM získat užitečného pomocníka pro opravy brzd, přesněji výkonnou pneumatickou pistoli rychlé a bezpečné čištění znečištěných nebo zrezivělých nábojů kol.

ATE brzdy s bonusem navíc u APMV rámci bonusové akce ATE BRZDY S ČISTÝM NÁBOJEM dodavatel autodílů mechanikům k osvědčené kvalitě produktů značek ATE a BARUM přidá zdarma ATE sadu pro čištění dosedacích ploch nábojů kol. Stačí během října nakoupit brzdové díly ATE (BARUM) alespoň za 11.000 Kč.

Nástroj ATE 03.9314-1370.4 (obj. č. AT760156) nabízí efektivním řešení pro čištění nábojů kol, jejichž dosedací plocha náboje musí být před montáží brzdového kotouče očištěna do metalického lesku. Pouze tak lze splnit montážní tolerance a vyhnout se možným následným vibracím při brzdění. Sadu tvoří vzduchová úhlová pistole + dva jemné (bílé) a dva velmi hrubé (fialové) kartáče, které spolu s vysokými otáčkami pistole (až 15.000/min) zajistí důkladné očištění nábojů. Doplňkové příslušenství přitom umožňuje čištění pomocí dalších kartáčů s jinou strukturou i na jiných místech na vozidle (např. karoserie).

Akce se vztahuje na veškerý sortiment značky Ate a všechny brzdové díly značky Barum s výjimkou výprodejových položek, plniček, měřících přístrojů apod. Všechny tyto díly najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APMCat (https://webcat.apm.cz/).