APM: K nákupu produktů Valeo získej lenocha

Pozor!

Akce skončila.

Hydraulický zvedák převodovky či motoru je praktickou odměnou APM Automotive za říjnové nákupy náhradních dílů VALEO – spojek, startérů, alternátorů, stěračů, světel, parkovacích senzorů či dalších dílů elektrosoustavy či klimasystému.

Valeo se zvedákem převodovek u APMKaždý registrovaný zákazník – servis, který během října nakoupí díly VALEO alespoň za 12.000,- Kč (bez DPH) získá zdarma jako odměnu tzv. lenocha, tedy pojízdný hydraulický zvedák, která je optimální pomocníkem při montáži nebo demontáži převodovek nebo jiných dílů v motorovém prostoru.  Zvedák s nosností 500 kg a rozsahem zdvihu od 116 do 196 mm má masivní pojízdnou konstrukci s hydraulickým válcem ovládaným nožním penálem. Přesně a plynule regulovatelné spouštění je ovládáno ručním otočným ventilem.

VALEO patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U APM Automotive lze vybírat třeba z kompletní nabídky spojkových dílů a řady spojek VALEO Classic pro desetileté a starší vozy. K dispozici jsou také celé spojkové sady VALEO Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný. Nabízíme také osvědčené startéry a alternátory VALEO, na které v prvovýrobě spoléhá celá řada automobilek, a samozřejmě nemohou chybět ani stěrače dostupné v různých provedeních i délkách.

Všechny nabízené díly značky VALEO jsou dohledatelné ve webshopu APMCat (https://webcat.apm.cz/).