DOVOLENÁ SNŮ za nákupy v Auto Kelly

Pozor!

Akce skončila.

Za každých 30.000 průměrného měsíčního obratu získáte poukaz v hodnotě 10.000,- Kč.

Do obratu akce se započítává sortiment nabízený v Auto Kelly kromě garážového vybavení, pneumatik, disků kol, skútrů, elektrokol, originálních dílů a akčních nabídek.

Výběr zájezdů z katalogu Firotour – ZDE.

Hlavní partneři akce:

PODMÍNKY A PRAVIDLA AKCE:
01.  Akce platí od 1. 3. do 31. 5. 2014.
02.  Do obratu akce se započítává sortiment nabízený v Auto Kelly kromě garážového vybavení, pneumatik, disků kol, skútrů, elektrokol, originálních dílů a akčních nabídek.
03.  Nákup truck sortimentu se započítává ve výši 1/3 ceny zboží.
04.  Odměna v akci:
        a) Za každých 30.000 Kč (bez DPH) průměrného měsíčního obratu realizovaného v průběhu celé akce, (tj. celkem 90.000 Kč) získá zákazník poukázku v hodnotě 10.000 Kč na nákup zájezdů u cestovní kanceláře FIRO-tour a.s.
        b) Maximálně může zákazník získat za celou dobu akce 100.000 Kč v dárkových poukázkách.
05.  Podmínkou pro získání poukázky je dodržení minimální výše průměrného měsíčního obratu za stejné období minulého roku (březen, duben, květen 2013). Tato podmínka platí pouze pro průměrné měsíční obraty do 80.000 Kč.
06.  Informace o zbývajícím obratu jsou uvedeny na fakturách a po přihlášení na e-shopu. Uvedené částky mají pouze informativní charakter, rozhodující je dosažený obrat na konci akce.
07.  Poukazy mohou být uplatněny do 30. 9. 2014 na kmenových pobočkách FIRO-tour a.s. uvedených na webových stránkách:  www.firotour.cz
08.  Výběr a čerpání služeb na základě poukázky je možné uplatnit na základní katalogovou cenu zájezdu. Není možné čerpat společně s produkty FIRO-tour a.s., které poskytuje za podmínek dalších slev nebo úlev v podobě bonusů (např. děti zdarma, slevy za včasnou rezervaci a jiné) nebo v rámci speciálních zlevněných nebo jinak zvýhodněných nabídek. Vouchery nelze čerpat zároveň s žádnými jinými poukázkami a nelze je využít na nákup samostatných letenek.
09.  Držitel poukázky může uplatnit více poukázek na jeden (1) zájezd (tj. na základní cenu zájezdu, nikoliv příplatky, další finanční položky, jež nejsou součástí základní ceny zájezdu).
10. Poukaz nemůže být vyměněn za hotovost. V případě, že držitel poukazu nedočerpá celou hodnotu poukazu, zbývající částka propadá a nemůže být vyplacena zpět v hotovosti.
11. V případě storna zájezdu nelze čerpat oproti poukazu hotovost, po odečtení poplatků za storno z nominální hodnoty poukazu je možné provést změnu rezervace. Poplatek za změnu rezervace bude také promítnut do ponížené nominální hodnoty poukazu.12. Na zájezdy zakoupené na základě uplatněného poukazu se vztahují všeobecné podmínky FIRO-tour a.s.
13. Doplatek za zájezdy s vyšší cenou, než je hodnota poukázek, je možný.
14. Poukázky budou vydávány neprodleně po splnění podmínek pro získání poukázky.
15. Nákupy ve věrnostním programu se nezapočítávají.
16. Podmínkou pro předání poukázky je dobrá platební morálka zákazníka. V den předání musí být splněny všechny závazky zákazníka vůči společnosti Auto Kelly a.s.. V případě, že tomu tak nebude, nárok na poukázku propadá.
17. Akce platí jen pro registrované velkoobchodní zákazníky společnosti Auto Kelly a. s. a vztahuje se na zboží, které registrovaní zákazníci Auto Kelly sami montují přímo koncovým zákazníkům.
18. Auto Kelly a.s. si vyhrazuje právo v odůvodněném případě akci zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla. Dále si vyhrazuje právo rozhodovat podle svého uvážení o všech otázkách týkajících se akce.
19. Příjemce poukázky bere na vědomí, že ji získal v souvislosti se svojí podnikatelskou činností.
20. Příjemce poukázky souhlasí s pořízením fotografií pro marketingové účely.