APM CashBack: Podzim ve znamení peněz

Pozor!

Akce skončila.

V pondělí 1. září 2014 odstartovala hlavní bonusová akce letošního podzimu pro registrované zákazníky APM Automotive pod názvem APM CashBack /13. plat na Vánoce!/

Princip akce je jednoduchý. Každý přihlášený zákazník dostane za splnění individuálně stanoveného Celkového cílového obratu (CCO) za tři po sobě následující měsíce odpovídající finanční hotovost zpět. Zájemci o účast v akci APM CashBack (z řad registrovaných zákazníkům APM Automotive) se musí přihlásit přes webshop APM Cathttp://webcat.apm.cz nebo prostřednictvím operátora pobočky nebo obchodního zástupce APM Automotive.

Každý registrovaný zákazník bude mít v akci APM CashBack individuálně stanoveny tři úrovně CCO a měsíčních obratů: BRONZE, SILVER a GOLD. Podle toho, jakou z těchto hranic se svým CCO překročí, takovou obdrží finanční odměnu. Tabulka s individuálním celkovým cílovým obratem CCO v akci APM CashBack pro všechny tři úrovně finančního bonusu se každému zákazníkovi bude zobrazovat po přihlášení do APMCatu, kde se také dozví, kolik mu ještě aktuálně zbývá do jejich dosažení.

Více informací u obchodních zástupců APM Automotive.