APM Automotive: Napumpuj si parmezán

Pozor!

Akce skončila.

Pravý italský parmezán je připraven pro zákazníky, kteří v červnu u APM Automotive budou nakupovat vodní pumpy BUGATTI. Po březnovém přerušení se opět vrací oblíbená akce NAPUMPUJ SI PARMEZÁN, navíc rozšířená o druhou odměnu.

APM Automotive: Napumpuj si parmezán

Slavnou italskou značku BUGATTI nenesou jen luxusní vozy, ale také prvotřídní vodní pumpy na osobní automobily. S jejich vývojem a výrobou začal pokračovatel slavné rodinné značky v roce 1973 a dnes patří mezi největší a také nejlepší výrobce tohoto sortimentu na světě. A již tradičním dárkem pro věrné zákazníky je dárkové balení parmezánu značky Parmigiano Reggiano z vyhlášené sýrárny sídlící nedaleko firmy Bugatti.

Tento jedinečný dárek získá zákazník, který v červnu (od 1. do 30. 6. 2020) nakoupí sortiment vodních pump BUGATTI alespoň za 3.500,- Kč (v zákazníkových cenách bez DPH). Prvních 30 zákazníků s dosaženým obratem 2.500,- Kč obdrží navíc i letní set BUGATTI (= tričko a kšiltovku v praktickém vaku). Veškeré akční položky jsou dohledatelné v APMShopu, kde jsou označeny informativním popisem