APM a BOSAL ve sportovním stylu

Pozor!

Akce skončila.

Srpnové nákupy výfuků či katalyzátorů značky BOSAL mohou zákazníkům APM Automotive přinést nejen osvědčené náhradní díly ale také praktický letní sportovní set – tedy funkční triko a sluneční brýle Klimatex.

Výfukové systémy či katalyzátory BOSAL nabízejí léty osvědčenou kvalitu, kterou zaručují také certifikáty ISO 9000 a QS 9000. Firma, jejíž výrobky vznikají a jsou distribuovány po celém světě, byla založena v roce 1923 v Alkmaaru v Holandsku. Dnes patří mezi poslední světové výrobce výfukových systémů dodávajících výfuky nejen do prvovýroby, ale i na trh náhradních dílů. Zároveň je důležitým partnerem automobilek při vývoji a designu výfukových systémů a svým výzkumem pomáhá k zavádění nových technologií.

Srpnovou odměnu BOSAL tvoří rychleschnoucí funkční triko Willard JAD s decentním reflexním potiskem a sportovníluneční brýle s polykarbonátovými skly s filtrem UV 400. Veškeré výfukové díly BOSAL včetně DPF a katalyzátorů této osvědčené značky najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APMShop (https://shop.apm.cz/).