APM Automotive: S Valeo je opět možné setřít a šetřit

Pozor!

Akce skončila.

Oblíbená bonusová akce SETŘI A ŠETŘI se vrací. K prémiovým stěračům řad VALEO Silencio a VALEO HydroConnect tak bude APM Automotive po celý říjen zdarma přidávat dvoulitrovku přechodové ostřikovací kapaliny VIP-tekuté stěrače s použitelností do -5°C.

Akce u APM Automotive na stěrače ValeoStěrače značky VALEO jsou léty vyzkoušenou stálicí na trhu s autodíly a autopříslušenství. K dispozici jsou v několika různých provedeních a ve velikostech vhodných pro všechny osobní i užitkové vozy. Přitom především francouzské vozy mají stěrače VALEO montovány už v prvovýrobě (jedná se tedy o originální díly). Stěrače jsou dostupné v mnoha délkách a jsou dodávány se všemi běžnými typů adaptérů pro různá uchycení. Obě výše uvedené řady přitom využívá inovativní OE technologie.

V případě vrcholné řada VALEO Silencio jsou to např. gumové lišty VisioRubber™ s břitem z přírodního kaučuku a základnou z odolné syntetické gumy. Kaučuková směs je navíc obohacena o částice grafitu, které zlepšují kvalitu čištění skla a prodlužují i životnost stěrače.

Kompletní přehled stěračů VALEO včetně jejich vhodnosti pro jednotlivé typy aut najdete v APMShopu.