APM Automotive: Valeo a sada technických sprejů

Pozor!

Akce skončila.

Praktický balík technických sprejů pro každou dílnu je odměnou APM Automotive za listopadové nákupy náhradních dílů VALEO – spojek, startérů, alternátorů, stěračů, světel, parkovacích senzorů či dalších dílů elektrosoustavy či klimasystému.

APM Automotive: Valeo a sada technických sprejůKaždý registrovaný zákazník, který během jedenáctého měsíce nakoupí díly VALEO alespoň za jedenáct tisíc získá zdarma sadu osmi různých technických sprejů značek MOTIP a BLUECHEM celkové hodnotě cca 2.000,- Kč. Sada mimo jiné obsahuje univerzální olej MOTIP Multiuspray, nanomazivo BLUECHEM Power Lube nebo uvolňovač vstřiků BLUECHEM Injector Dismantling.

VALEO patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U APM Automotive lze vybírat třeba z kompletní nabídky spojkových dílů a řady spojek VALEO Classic pro desetileté a starší vozy. K dispozici jsou také celé spojkové sady VALEO Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný. Nabízíme také osvědčené startéry a alternátory VALEO, na které v prvovýrobě spoléhá celá řada automobilek, a samozřejmě nemohou chybět ani stěrače dostupné v různých provedeních i délkách.

Všechny nabízené díly značky VALEO jsou dohledatelné v APMShopu.