APM Automotive: Castrol EDGE nejen s iPhonem

Pozor!

Akce skončila.

Co spojuje motorový olej Castrol EDGE Titanium FST a nakousnuté jablko? Obojí je symbolem nejmodernějších technologií a absolutní světovou špičkou ve svém oboru. A obojí dohromady navíc tvoří jedinečné akční sety za mimořádně zvýhodněnou cenu, které svým zákazníkům nabízí APM Automotive. Tradiční listopadová akce je letos navíc určena také těm, kteří dávají přednost mobilům SAMSUNG Galaxy Note.

APM Automotive: Castrol EDGE nejen s iPhonemAtraktivní VÁNOČNÍ AKCE platí až do poloviny prosince (nebo do vyprodání zásob) a vztahuje se na 208l sud motorového oleje Castrol EDGE Titanium FST 5W-30 LongLife, který je nabízen v setech se značkovým mobilním telefonem Apple iPhone12 256 GB Black, s oblíbenými chytrými hodinkami Apple iWatch Series 6 nebo s prémiovým mobilem SAMSUNG Galaxy Note 20. To vše za výjimečné akční netto ceny.

Vybraný akční set si registrovaní zákazníci mohou objednávat výhradně prostřednictvím svého obchodního zástupce APM Automotive, který pak také vybraný bonus k sudu oleje osobně doručí.