Tipy na dárky od APM Automotive

Pozor!

Akce skončila.

Unikátní adventní kalendář s nářadím místo čokolády nebo příbor pro opravdové mechaniky – to jsou jen některé z možných vánočních dárků od APM Automotive.

Zkraťte si čekání na Vánoce a sestavte si svoji 1/4“ gola sadu z originálního adventního kalendáře značky KS TOOLS nazvaného výstižně ´Ocel místo čokolády´. Limitovaný adventní kalendář 2020 pro mechaniky (obj. č. KST9997777) obsahuje celkem 48dílnou sadu nástrčných klíčů a bitů s 1/4“ ráčnou a šroubovákem. Každý den si do kufříku přidáte nový kousek, a navíc získáte i praktickou kapesní LED svítilna Brilliant Tools.

Pod stromečkem pak skutečného mechanika může potěšit také unikátní příbor KS TOOLS, tedy lžíce, vidlička a nůž s designem plochého klíče (obj.č. KST11100). Speciální třídílná sada z kvalitní leštěné oceli v dárkové krabičce váží 344 g a stojí pouhých 349,- Kč (bez DPH).

Praktickým dárkem může být i pletená čepice nebo čelenka s led svítilnou v několika barevných variantách (např. modrá čepice = obj. č. EX43191). Hřejivá ´čelovka´ má vestavěnou aku baterii, kterou lze jednoduše dobíjet přes USB. Lampa vydrží svítit až čtyři hodiny a je tak ideálním zimním pomocníkem nejen při práci v dílně či v garáži, ale také na večerní procházky…

Registrovaní zákazníci APM Automotive mohou dárky objednávat přes APMShop, ostatní zájemci se mohou obrátit na kteroukoliv z pětadvaceti prodejen.